"Eräänä kesäaamuna makaa Gerorge Glenn, irlantilainen lammaspaimen, kasteisella ruohikolla hengettömänä, lapio rinnassaan. Lammaslauma on aluksi poissa tolaltaan, mutta neiti Maple, Glenkillin ja ehkö koko maailman viisain lammas, ryhtyy pohtimaan tapausta." SKYni teki sen taas, yllätti valinnallaan. Tämä Late Lampaan, neiti Marplen ja Laakson kuninkaan mieleen tuova teos pääsee lukulistalle odottamaan joululomaa edellisen SKY-kirjan kanssa.

1292262511_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1292262545_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leonie Swannin Murha laitumella -teoksen lisäksi paketissa oli joulusuklaatia, kortti sekä muffinssi, joko osoittautui kasvopyyhkeeksi ja mansikkamagneetiksi. Hauska. Anteeksi surkeat kuvat!

Salainen kirjaystävä -vaihto tuntui monelta menneen tällä kierroksella pieleen. Minulla kävi onni, salaiseni on hemmotellut minua koko syksyn. Salaisekseni paljastui Appelsiini. Olemme kommentoineet toistemme blogeja iät ja ajat, mutta en kyllä yhtään osannut arvata salaistani. Kiitos vielä kerran!

Itse olin salainen blogittomalle Tiinalle. Ensimmäinen lähetykseni löytyy täältä. Sisältönä Kolmastoista kertomus -teos, kirjanmerkki ja suklaata. Lokakuun pakettia ei Tiina sitten kommentoinut millään lailla. Paketti sisälsi Joel Haahtelan Lumipäiväkirja-teoksen, servettejä ja  helmilumihiutaleen. Koska "ystäväni" katosi, marraskuun pakettia en hänelle enää lähettänyt. Sen sijaan laitoin lohdutuspaketin Taika Taigalle, joka jäi kokonaan ilman paketteja.  Lohdutuspaketissa oli Karin Slaughterin Triptyykki-pokkari sekä enkelinamuja.