Anne B. Ragden Erakkoravut jatkaa siitä, mihin Berliininpoppelit jäi. Neshovin tilalla sikalaansa hoitaa edelleen Tor. Kaikki ei kuitenkaan mene ihan suunnitelmien mukaan, ja rakkaudessa pettynyt tytär Torunn rientää apuun. Torin veli Margido kamppailee synnintuntojensa kanssa harhauduttuaan uudenvuodeniltana leskirouva Selma Vanvikin pauloihin. Kolmas veli, Erlend, tekee suuria päätöksiä kumppaninsa Krummen kanssa.

Erakkoravut kertoo toisilleen vieraiden veljesten ja Torunnin keskinäisestä lähentymisestä. Jokainen joutuu kohdallaan pohtimaan menneisyyden vaikutusta elämäänsä – teoksen nimi Erakkoravut viittaa erityisesti Erlendin muistoihin, mutta myös kuvastaa kaikkien Neshovin perillisten sisintä. "Erlendiä kiehtoi ajatus siitä, että ne olivat syntyneet sellaisiksi, - - että ne olivat syntyneet turvattomiksi."

Teoksessa Torin elämässä uutta on kotiavustaja, jota hän aluksi pelkää mutta joka vihdoin ottaa tavallaan äidin paikan. Margido saavuttaa unelmansa ja rakennuttaa asuntoonsa saunan. Luonteen kasvamista osoittaa myös hänen vierailunsa homoveljensä luona. Tämä veli, Erlend, tuntuu kaikessa hössötyksessään edelleen olevan kaikkein syvällisin persoona teoksessa. Torunn sen sijaan jää vielä lukijalle kaukaiseksi, vaikka onkin teoksen päähenkilö.

Neshovin tulevaisuus on vaakalaudalla. Tila on ränsistynyt ja sikala tuottamaton. Ottaako Torunn tilan hoitoonsa? Kaikilla veljeksillä tuntuu olevan omat suunnitelmansa Neshovin varalle. Selviääkö kaikki lopussa? Tämä elämänläheinen tragikoominen teos vie mukanaan. Seuraavaa osaa odottaa vesi kielellä - sikalanhajun vienon tuoksun voi jo melkein aistia.